Interieur maatwerk en interieurinrichting van de bovenste plank

Meubels op maat laten maken volgens uw wensen? Van Holder realiseert interieur maatwerk van hoge kwaliteit en verzorgt uw totale interieurinrichting van A tot Z. Dankzij onze 40 jaar lange ervaring, sterke ambitie en oog voor detail bekomen we steeds een uniek resultaat waarvan u jarenlang de vruchten plukt.

Meer weten over ons?

De vijf stappen naar uw droominterieur op maat

1. Projectbespreking

  • Ontwerpen van onze eigen interieurarchitecten

Indien gewenst creëren onze in-house interieurarchitecten een gepersonaliseerd ontwerp voor de realisatie van uw interieur maatwerk. We komen graag bij u langs om uw project te bespreken en uw stijlvoorkeuren te leren kennen. We zijn thuis in alle stijlen en combineren uw interieur ideeën en onze knowhow tot een origineel interieurontwerp op maat.

  • Ontwerpen van externe interieurarchitecten

Heeft u al een interieurontwerp voorhanden? We werken ook graag samen met architecten en interieurarchitecten. Zij kunnen steeds rekenen op ons deskundig interieuradvies om hun ontwerp te finetunen en ‘tastbaar’ te maken. Dankzij deze constructieve synergie leveren we keer op keer knap interieur maatwerk af binnen het vastgestelde budget en de afgesproken timing.

ontwerpbespreking

2. Ontwerpvoorstel

We werken de plannen uit en leveren ons ontwerp voor uw interieur maatwerk in 3D. Dankzij deze 3D-visualisatie kunt u zich een goed en realistisch beeld vormen van hoe uw interieur er uiteindelijk zal uitzien. Bovendien stellen we een gedetailleerde offerte op die we samen overlopen.

ontwerpvoorstel

3. Uitwerking

Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte starten we met de productievoorbereiding. Zo kunnen de meubelmakers vlot van start gaan met de productie van uw meubels op maat:

  • We meten alles met laser en indien nodig met een 3D-scanner om uw project zo nauwkeurig mogelijk voor te bereiden.
  • Ons team ontwerpt een CAD/CAM-tekening waaraan alle machinebewerkingen gekoppeld zijn. Deze tekening genereert een zaaglijst alsook de gekoppelde CNC-programma’s (frezen, boren, kantverlijming…).
  • In samenspraak met de (interieur)architect maken we een uitvoerings- en plaatsingsplan klaar voor verwerking. Deze leggen we ook nog eens voor ter goedkeuring.
  • We beschikken over een uitgebreide stock aan materialen. Indien nodig bestellen we specifieke materialen voor een geslaagde uitvoering van uw maatwerk interieur.
uitwerking

4. Uitvoering

We vervaardigen alle meubels op maat in ons eigen atelier in de regio Kortrijk. Doorheen de jaren hebben we geïnvesteerd in een modern machinepark met CAD/CAM-gestuurde machines om interieur maatwerk en kleine series minutieus te kunnen fabriceren. In ons atelier beschikken we bovendien over computers waarmee de meubelmakers tekeningen en complexe stukken heel gedetailleerd in 3D kunnen bekijken.

VanHolder_20200204_15-zw

5. Plaatsing

Nadien komt ons in-house plaatsingsteam het interieur maatwerk integreren in uw woning, kantoor of winkelruimte. Mooi afgewerkt en binnen de afgesproken termijn. De goede communicatie tussen onze werkvoorbereiders, plaatsers en externe techniekers zorgt voor een steeds evoluerende samenwerking en efficiëntie. Van Holder streeft dan ook naar één sterk team over de gehele lijn. Voor koeling, elektriciteit en dergelijke kunnen we vaste onderaannemers inschakelen die dezelfde kwaliteit en vlotte workflow nastreven als wij. Ons team stuurt hen aan en volgt budget, timing en de uitvoering van uw project nauwkeurig op.

VanHolder-ProjectVerniers_20190622_49

Elke dag genieten van een uniek interieur op maat?

Vertel ons alles over uw interieurdromen, dan zorgen wij ervoor dat ze realiteit worden.

CONTACTEER ONS

terug naar boven